Saturday, January 8, 2011

Sayonara 2010 ! !


2010 in memory.

BEST FRIENDS STATUS

2010. pahit manis masam masin payau semua ada. heee :) TAHUN BERSEJARAH. Kenapa? aku bergelar CALON SPM. tahun mengerikan bagi sesetengah students. ade jugak yg tak amik peduli..alahhh..spm je ponn..huhu. bagi aku, tahun menyedihkan. bkn sje sbb SPM, bkn jgk sbb tahun last aku kt skola, tp sbb..BERAKHIRNYA SEBUAH IKATAN PERSAHABATAN. (ayat geli ahh.haha). dulu, ktorg cm belangkas. g mna2 mesti bdua. mkn, mnum, tdo, stdy, mandii (shower laen2 okee). tpi, lpas orientasi adek2 form 1, bila dia ikut aku balek, I NOE EVERYTHING DAT SHE HIDES FROM ME. huhu. something yg dia sorok dri aku, hmpir setahun. lbih mnyedihkan ade 2 3 org kwn2 aku dah tau hal tu. HAL APA? BIARLAH RHSIA. Hal yg mlibatkan soal hati dan perasaan..hehe. JIWANGGS. sedih sedih sedih dann sediiihhhh! Tuhan je tau pe prasaan aku time tu. Sjak tu, aku dan dia mulai renggang. tak ckp, tak toleh, tak pndang. dasyatkn??? Tapi, aku xsalahkan sape2 dlm hal ni. HATI ORG XLEH PAKSA. takpe lah, hal da lpas, aku xsimpan pape da. bgi aku, antara aku ngan dia, dah 0-0. skrg, dia happy ngan bf dia, kwn2 dia. IM HAPPY TOO WITH MY LIFE..hehe. anyway, pe pon yg dia anggap aku skrg, bgi aku, dia ttp kwn aku. walau STATUS bestfriend dah tuka jdi FRIEND. tpi kwn ttp kwn. KWN SLAMANYA DLM INGATAN :)


No comments:

Post a Comment